جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

ویژگی های خاص یک صندلی مدیریت

جدیدترین محصولات
آخرین مقالات
امتیاز خود را ثبت کنید

امروزه دکوراسیون بخش مهمی از کسب‌وکارها را به خودش اختصاص داده و هر مجموعه‌ای دقت و هزینه زیادی صرف آماده‌سازی فضا و چیدمان محیط کاری خودش می‌کند چرا که اثبات شده است که دکوراسیون، نقش به سزایی در دیدگاه اشخاص و متعاقباً ترقی یک شرکت خواهد داشت. جدا از این موضوع، ارگونومی و مناسب‌سازی فضای کاری هم اهمیت بسیار زیادی در استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بشری دارد که بر کسی پوشیده نیست؛ به همین سبب مبلمان اداری و صندلی مدیریت، صندلی کارشناسی، صندلی کارمندی و صندلی کنفرانس و…. نقش حائز اهمیتی پیدا کرده‌اند.

روکش های صندلی مدیریت

صندلی‌های اداری پایین رده غالباً با الیاف مصنوعی پوشیده شده‌اند که شاید به‌ظاهر موضوع کم‌اهمیتی باشد؛ اما یک بازنگری اصولی، خلاف این را اثبات خواهد کرد که حساسیت این موضوع کم‌تر از اهمیت پارچه لباسمان نخواهد بود؛ لذا جنس روکش، نشیمنگاه و پشتی صندلی از اهمیت بالایی برخوردار است. رویه صندلی مدیریتی باید از موادی باشد که خاصیت تنفسی داشته و باعث تعریق نشود؛ زیرا افراد در فعالیت‌های اداری، زمانی طولانی را روی صندلی‌های مدیریتی و کارشناسی می‌نشینند؛ پس جنس نامرغوب موجب تعریق و اذیت‌کننده خواهد بود. قطعاً نکته دیگر در مورد پارچه به‌کاررفته در صندلی، دوام و ماندگاری آن در استفاده مکرر و طولانی‌مدت آن است.

 

ارتجاعی بودن پشتی و کف صندلی

افراد در محیط اداری و شرکتی، بخش زیادی از زمان خود را پشت میز و به حالت نشسته می‌گذرانند و فرصت زیادی برای استراحت و وقفه بین ساعات کاری خود در اختیار ندارند به‌ویژه اگر سمت پرمشغله‌ای مانند مدیریت و ریاست را داشته باشند؛ ازاین‌رو درصورتی‌که تکیه‌گاه و کف صندلی، خشک یا غیرارتجاعی باشد موجب خستگی فرد و آسیب فیزیکی وی می‌شود و برای ستون فقرات و مهره‌های گردن در طولانی‌مدت زیان‌بار است؛ لذا در هنگام انتخاب صندلی، انعطاف و ارتجاعی بودن جنس پشتی و کف صندلی باید موردتوجه قرار گیرد.

تنظیم ارتفاع

از آنجایی که ژن‌شناختی افراد متفاوت است و هر فرد قد و خصیصه‌های جسمانی خاص خود را دارد، امکان تنظیم ارتفاع، بسیار کمک‌کننده است که بتوانیم کف صندلی را در فاصله‌ای از سطح زمین قرار دهیم که مناسب ما باشد تا فشار مضاعف به روی زانوها، ساق پا و قسمت تحتانی ستون فقرات وارد نشود. ارتفاع مناسب و استاندارد یک صندلی اداری، زمانی ایدئال است که یک‌سوم قامت شخص باشد؛ در این حالت ران‌های پا در وضعیت موازی با سطح زمین قرار خواهد گرفت و کمترین فشار را بر بدن کاربر وارد خواهد کرد.

انواع مکانیزم صندلی ‌های مدیریتی:

مکانیزم‌ها، عامل تمایز صندلی‌های مدیریتی از صندلی‌های کارمندی و صندلی‌های کارشناسی است که با استفاده از آن‌ها این توانایی را داریم که صندلی را به وضعیت‌های متفاوت درآوریم.

 مکانیزم ال: به قابلیتی گفته می‌شود که به ما اجازه می‌دهد با ثابت‌بودن کف صندلی، تکیه‌گاه میزانی عقب‌رفته و با برداشتن وزن خود از آن، به‌جای خود برگردد.

 مکانیزم تیلت: اگر صندلی این توانایی را داشته باشد که بخش تکیه‌گاه و نشیمنش درآن‌واحد به سمت عقب مایل شود، از این مکانیزم برخوردار است. مکانیزم تیلت غالباً در زمان رفع خستگی کاربرد دارد. این قابلیت مستلزم متصل و یکپارچه بودن تکیه‌گاه و کف صندلی است.

 مکانیزم سینکرون: در این مکانیزم پشتی و کف صندلی به صورت هماهنگ و با درجات مختلف تغییر وضعیت می‌دهند، مثلا اگر پشتی 15 درجه به عقب برود، نشیمن 5 درجه جابه‌جا خواهد شد که سبب آسان شدن جابه‌جایی فرد و راحتی وی هنگام فعالیت کاری می‌شود.

پایه صندلی های مدیریتی

پایه صندلی‌های مدیریتی دارای پنج شاخه است که در قسمت انتهایی، هر شاخه یک چرخ گردان برای حرکت آسان صندلی به جهت‌های مختلف تعبیه شده است. این پایه از مواد اولیه متفاوتی نظیر پلاستیک، آلومینیوم و دایکاست تولید می‌شوند که نوع پلاستیکی آن در صندلی‌های مدیریتی دیده نمی‌شود. این پایه پنج شاخه بهتر است فلزی و ضخیم باشد تا وزن کاربر و بدنه صندلی را پخش کرده و دوام کافی را دارا باشد. پوشاندن این پایه با روکش کروم – نیکل در کنار مقاومت در برابر اکسیدشدن، درخشش جذابی نیز به آن می‌دهد.

عمق صندلی

عمق صندلی درواقع به فاصله ابتدای نشیمن تا پشتی آن گفته می‌شود که اندازه استانداردی دارد و اگر از این میزان فراتر رود یا کمتر باشد راحتی را مختل می‌کند و حتی در صورت استفاده مداوم باعث آسیب جسمانی می‌شود. عمق زیاد صندلی، قسمت داخلی زانوها و بخش انتهایی کمر را آزار می‌دهد؛ از سوی دیگر عمق کم آن فشار وزن را بر زانو، ساق و پاشنه پا منتقل می‌کند که در هر دو صورت سبب خستگی و صدمه به‌ سلامت فرد خواهد شد.

پشتی صندلی

وظیفه پخش قسمتی از وزن شما برعهده تکیه‌گاه یا همان پشتی صندلی است که با حمایت و پوشش قسمتی از بالاتنه، سنگینی وارد شده بر دیگر اعضا بدن را کم می‌کند و سبب آسودگی بیشتر کاربر می‌شود. از نظر قدی سه نوع پشتی وجود دارد؛ نخست پشتی‌هایی که فقط تا نقطه میانی کمر هستند و نیمه بالایی نیم‌تنه را پشتیبانی نمی‌کنند. نوع بعدی تکیه‌گاه‌هایی هستند که مقداری کشیده‌تر بوده و به جز سروگردن، مابقی قسمت‌ها را حمایت می‌کنند که مسلماً راحتی بیشتری را فراهم می‌کنند. مدل سوم که تکمیل‌ترین حالت پشتی است تمامی اعضای بالاتنه را پوشش می‌دهد و برای افرادی که دچار عارضه گردن درد هستند مناسب‌ترین نوع تکیه‌گاه را دارد.

سخن پایانی

بدون شک دفتر مدیریت، پراهمیت‌ترین بخش سازمان است و صندلی‌های مدیریتی یکی از اصلی‌ترین اجزا آن هستند. این صندلی‎ها بایستی به‌گونه‌ای طراحی شده باشند که فشار وزن را بر روی مهره‌های کمر کاهش دهند و با پر کردن گودی کمر و پوشش‌دادن گردن سبب به‌حداقل‌رساندن صدمه ناشی از نشستن‌های طولانی شوند. قطعاً قابل ‌تغییر بودن تنظیمات بخش‌های مختلف صندلی از طریق مکانیزم‌های کاربردی منجر به استفاده آسان‌تر از آن‌ها در محیط‌های اداری خواهد شد.

نوشته‌های مرتبط
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x

درخواست خدمات

درخواست خدمات

"*" indicates required fields

مشاوره رایگان